Murat’s Place

Ons beleid tav. COVID-19 CORONA

Vanaf heden kan alleen eten besteld worden met bezorging aan huis. Dit kunt u doen via onze site MuratBerghem.nl, ook kunt u via ThuisBezorgd bestellen. Ons restaurant bezoeken is niet mogelijk. Hiermee volgen wij de instructies op, welke uit overheids overwegingen zijn medegedeeld..,

Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, MuratsPlaceBerghem.

q

Murat’s Place gaat verhuizen!!

“Al meer dan 12 jaar drijven we met veel plezier in het huidige pand van Restaurant Murat’s Place in Berghem. Wij hebben hier enorme hoogtepunten beleefd en veel gasten mogen ontvangen.

We hebben al geruime tijd plannen om restaurant te verbouwen om er een nieuwe impuls aan te geven en u te mogen blijven ontvangen in een modern en fijn restaurant.

Kort geleden is het besluit genomen! Alleen vroegen wij ons wel af: “is de verandering die wij voor ogen hebben mogelijk op het huidige adres, willen wij dat hier realiseren of pakken wij het nog grootser aan? Wij hebben voor het laatste gekozen.

Het huidige pand van Restaurant Murat’s Place blijft beperkingen houden, die wij nu niet kunnen wegnemen, maar wel op het nieuwe adres.

De gerechten en de service en bezorging blijven hetzelfde, zoals u van ons gewend bent. Dit alles gaan we doen vanaf onze nieuwe locatie met een nieuwe keuken en een prachtige inrichting.

Er wordt ook hard gewerkt aan een uitbreiding van de kaart met de heerlijkste grill-gerechten.

Tot snel bij Murat’s Place aan de Molenweg 1 Berghem

Pizza – Shoarma – Grillroom